SoYouCult: Rejuvance - Η φυσική τεχνική αναδόμησης του προσώπου

Η Δώρα Κόννη, Σύμβουλος Ομορφιάς της SoYouCult, μας συστήνει φυσική, απλή και αποτελεσματική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου και βαθιάς χαλάρωσης του σώματος



Το Rejuvance είναι μια φυσική, απλή και αποτελεσματική μέθοδος  αναζωογόνησης του προσώπου και βαθιάς χαλάρωσης του σώματος.


Απελευθερώνει τους μύες του προσώπου από την ένταση που συσσωρεύουν καθημερινά δίνοντας τους ελαστικότητα και τόνωση. Επιπλέον, με την τεχνική απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού το δέρμα ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω, οι ρυτίδες απαλύνονται και οι τοξίνες αποβάλλονται δια μέσου της λέμφου. 



Ξεκίνησε ως μέθοδος χαλάρωσης των εκφράσεων για τους ηθοποιούς, αλλά η εντυπωσιακή της δράση την ανέδειξε σε φυσική τεχνική αναδόμησης του προσώπου.

Η θεραπεία εφαρμόζεται με τις άκρες δαχτύλων στο πρόσωπο, το λαιμό, και το ντεκολτέ. Το δέρμα ενυδατώνεται από μέσα πρoς τα έξω, οι ρυτίδες απαλύνονται και οι τοξίνες αποβάλλονται. Δρα άμεσα στον συνδετικό ιστό, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι κινήσεις της τεχνικής αυτής επιδρούν τόσο στον συνδετικό όσο και στον μυϊκό ιστό της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τα αποτυπώματα των εντάσεων που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Σύμφωνα με έρευνες, με την τεχνική αυτή αποκαθίσταται αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν «μικροκυκλοφορία» της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κατάσταση του συνδετικού ιστού, ενώ προάγεται η εύρυθμη λειτουργία των 2 ινωδών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Αλυσιδωτά ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ενυδάτωσης, δομικής υποστήριξης και κυκλοφορίας του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στους ιστούς του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Όσον αφορά στον μυϊκό ιστό, οι μαλάξεις εστιάζουν στις εκφύσεις και στις αποφύσεις των μυών του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Το αποτέλεσμα είναι η τόνωση, η ενδυνάμωση και η απαλλαγή των μυών από τη συσσωρευμένη ένταση.

https://www.facebook.com/soyoucult/Γι’ αυτό και μετά το πέρας κάθε συνεδρίας οι θεραπευόμενοι συχνά αναφέρουν ότι αισθάνονται μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας να τους πλημμυρίζει.

Η μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της μεθόδου επιτυγχάνεται όταν, παράλληλα με τις συνεδρίες, ακολουθείται και ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής, χωρίς να παραμελείται η ενυδάτωση του οργανισμού και η ήπια σωματική άσκηση, ενώ συστήνεται η αποφυγή προϊόντων ομορφιάς με χημικά συστατικά.

H επίδραση της Rejuvance δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο, αλλά αντανακλάται στο σύνολο της ύπαρξής μας, χαρίζοντάς μας ένα αίσθημα ηρεμίας και ευεξίας, που συνοδεύει για πολλές ημέρες μετά το πέρας κάθε θεραπείας. 

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

SoYouCult: Η ομορφιά σε επιβραβεύει!!! 

Cavitation RF, η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.