Σβήστε τα σημάδια του χρόνου! Μεσοθεραπεία για ανανέωση.




Η μάχη των γυναικών για να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου είναι συνεχής. 
Την ίδια στιγμή, όμως, νέα όπλα προστίθενται καθημερινά στη φαρέτρα των επιστημόνων, όπως είναι η μεσοθεραπεία, η οποία υπόσχεται να ανανεώσει το πρόσωπο.

Η Δώρα Κόννη, Σύμβουλος Ομορφιάς της SoYouCult, εξηγεί πώς και μας φέρνει τα καλά νέα!

Χρησιμοποιείται  από εκατομμύρια γυναίκες, αλλά και άνδρες πλέον σε όλο τον κόσμο, που θέλουν να αναζωογονήσουν το ταλαιπωρημένο από εξωτερικούς παράγοντες και γήρανση δέρμα τους.
Ξεκινώντας το 1958 με την εφαρμογή της από τον γιατρό Michel Pistor στην χώρα της ομορφιάς και της μόδας, την Γαλλία, η Μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική ενέσιμης έγχυσης μικροουσιών, όπως βιταμινών, μετάλλων και ομοιοπαθητικών στοιχείων στο μεσόδερμα.
Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες... Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, πυροσταφυλικό νάτριο, γλυκόζη και άλλες ουσίες  που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.
Βασικές ενδείξεις για την εφαρμογή μεσοθεραπείας προσώπου είναι η αφυδάτωση, η χαλάρωση και η  απώλεια σφριγηλότητας, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο  με αποτέλεσμα τη  φωτογήρανση...

https://www.facebook.com/soyoucult/?ref=ts&fref=ts#Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη (κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά), χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας  μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός,  ο οποίος, ωστόσο, υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Έτσι μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς καθόλου περιορισμούς καθώς δεν απαιτείται ειδική φροντίδα μετά την θεραπεία.

Αποτελέσματα φαίνονται άμεσα μετά και από την πρώτη συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας. Το επιθυμητό αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για αυτόν τον λόγο απαιτούνται συνήθως 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-20 ημερών. Μετά το αρχικό 3μηνο , μπορούμε να περάσουμε σε κύκλο συντήρησης, οπότε τα μεσοδιαστήματα αυξάνουν στους 2 έως 6 μήνες, ώστε να διατηρήσουμε το πρόσωπο φρέσκο και ανανεωμένο.

Ομορφιά, λοιπόν,   με χαμηλό κόστος και ελάχιστη διάρκεια θεραπείας ανά συνεδρία, είναι απολύτως εφικτή, εφόσον το άτομο συνδυάζει σωστή χρήση της κάθε τεχνικής με καλή διατροφή και όσο το δυνατόν υγιή άσκηση. Σαφώς η σοβαρότητα της κάθε περίπτωσης είναι διαφορετική, όμως το λαμπερό αποτέλεσμα, το σβήσιμο των ενοχλητικών γραμμών και η επαναφορά της ενυδάτωσης και σύσφιξης του δέρματος διαρκεί πολύ περισσότερο από τα ελάχιστα 15 λεπτά εφαρμογής της μεσοθεραπείας!

επικοινωνήστε στο 210 8828402

Διαβάστε ακόμα:

- SoYouCult: Η ομορφιά σε επιβραβεύει!!! 

- Cavitation RF, η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους.

- SoYouCult: Rejuvance - Η φυσική τεχνική αναδόμησης του προσώπου

- Καθαρό και λαμπερό πρόσωπο - Πως θα το πετύχω;

- Ultra Sound – RF Therapy: Lifting χωρίς νυστέρι!

- Τα παχάκια επιμένουν παρά το γυμναστήριο και την εξαντλητική δίαιτα; Η Κρυολιπόλυση είναι εδώ για σας! 

- Κυτταρίτιδα: Λύση, η μεσοθεραπεία λιπόλυσης και σύσφιξης

- Απαλλαγείτε από τα σημάδια του δέρματος που σας προσθέτουν χρόνια με needling!

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.