3ο Forum Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα (W4O-Hellas): «Η Θέση της Γυναίκας στην Ελλάδα της Κρίσης»


Εκδήλωση των «Γυναικών στην Ογκολογία».
Με την ευκαιρία του 3ου Forum Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα (W4O-Hellas), οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» διοργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:00, στο Σαρόγλειο Μέγαρο (ΛΑΕΔ – Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης 1, Αθήνα).  
Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η νομικός κ. Σίσσυ Παυλοπούλου, σύζυγος της A.E. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, με θέμα «Η Θέση της Γυναίκας στην Ελλάδα της Κρίσης», και συντονιστές τον Καθ. Οδυσσέα Ζώρα, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης και τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου, Διευθυντή του Ογκολογικού Τμήματος της Pfizer Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας.


Την εκδήλωση θα κλείσει μουσικά ο διεθνούς φήμης Έλληνας βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης με την μουσική παράσταση «Με μία κιθάρα και μία φωνή», μια μουσική πρόταση που παρουσιάζει όλες τις τεχνικές δυνατότητες και τα μαγικά ηχοχρώματα του πιο αγαπημένου παγκοσμίως μουσικού οργάνου, μέσα από την δεξιοτεχνία, την φαντασία, τις αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες και το ταπεραμέντο του καλλιτέχνη, ο οποίος, θέλοντας να οδηγήσει την κλασική κιθάρα σε φρέσκα καινούργια μονοπάτια και να της δώσει νέες σημερινές κατευθύνσεις, την ενώνει μέσα από τις διασκευές του με όλα τα μουσικά είδη, παρουσιάζοντας δισκογραφικές του δουλειές και συνθέσεις, υπέροχα soundtracks από ιστορικές κινηματογραφικές ταινίες, και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, με την ιδιαίτερη ερμηνεύτρια κ. Ελένη Μπούκλη.

Από την ίδρυσή τους το 2014, οι «Γυναίκες στην Ογκολογία», έχοντας οργανώσει ένα σημαντικό αριθμό ενημερωτικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων στην Αθήνα και στην περιφέρεια, αλλά και μια σειρά ανθρωπιστικών δράσεων, καθώς και το κοινωνικό ταμείο για την κάλυψη μοριακών εξετάσεων σε γυναίκες οικονομικά αδύναμες, απευθύνονται στην γυναίκα ασθενή με καρκίνο και την οικογένειά της, θέλοντας να δημιουργήσουν μία ουσιαστική και απευθείας επικοινωνία, και να παρέχουν λύσεις και απαντήσεις με έγκυρο, επιστημονικό και τεκμηριωμένο τρόπο.

Η συντονιστική επιτροπή των «Γυναικών στην Ογκολογία» αποτελείται από τις Παθολόγους Ογκολόγους, κ. Σ. Αγγελάκη, Ελ. Γαλάνη, Ελ. Λινάρδου, Ζ. Σαριδάκη, Αθ. Χριστοπούλου, Α. Ψυρρή.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι μόνο με προσκλήσεις.

Ακολουθείστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.