Δυναμώνει ο ΟΦΚΑΘ! Ο "ΦΟΙΒΟΣ", προστέθηκε στο στόλο των εθελοντών διασωστών


Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τον 
''ΦΟΙΒΟ'' !!!
Το τρίτο καινούργιο ιδιόκτητο όχημα του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. που θα είναι κατάληλα εξοπλισμένο για την υποστήριξη επιχειρήσεων και εφοδιασμένο με όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που θα κάνουν το έργο των εθελοντών διασωστών, ακόμα πιο εύκολο.

Όπως αναφέρει στο σχετικό Δελτίο Τύπου ο ΟΦΚΑΘ: 
"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα απο την καρδιά μας την σχόλη οδηγών Γιώργου Τσαμακδά για την χορηγία του οχήματως,τους κατοίκους της Ορμύλιας για την κάλυψη εξόδων του εξοπλισμού,αλλά και όλους τους χορηγούς (θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους) που βοηθήσαν ώστε να ετοιμαστή το αυτοκίνητο μας.
Τέτοιες πράξεις μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον δύσκολο δρόμο του εθελεοντισμού που έχουμε επιλέξει.
Τόσα χρόνια η ομάδα του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. προχωρά σεμνά και ταπεινά με γνώμονα πάντα την εθελοντική προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο με μοναδική ανταμοιβή την μαγική λέξη 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ'.
και επειδή εμείς πρώτοι σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια....
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Υγεία,Αγάπη,και Ειρήνη.!!
Και μήν ξεχνάτε: Σε αυτόν τον αγώνα ΚΑΝΕΙΣ δέν περισσεύει.!!"
Να σημειώσουμε ότι με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση σεισμού 'γαιωΤαλάντωση Πιερία 2016' στις 11/12/2016 στην περιοχή της Κατερίνης απο την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε συνεργασία με Π.Υ , ΕΚΑΒ, ΕΛ.ΑΣ, Ο.Α.Σ.Π. και άλλες εθελοντικές διασωστικές ομάδες τις Πολιτικής Προστασίας.

Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ έδωσε και εδώ το παρών με 24 εθελοντές διασώστες και 2 επιχειρησιακά οχήματα έχοντας ενεργό ρόλο στην άσκηση.
Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το τμήμα Πολιτικής Προστασίας Πιερίας για την εμπιστοσύνη ώστε να μας εντάξη στον σχεδιασμό της άσκησης, όλους τους κρατικούς φορείς που πήραν μέρος και φυσικά τις εθελοντικές ομάδες για την άψογη συνεργασία.!
Επίσης τα μέλη μας για την μεγάλη ανταπόκριση.!!!!"


Ακολουθείστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.