Υγιεινές συνταγές από τον σεφ Παναγιώτη Μουτσόπουλο: Σουτζουκάκια παραδοσιακά

Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο!
Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπους και χοληστερόλης και πολλές δυνατότητες μαγειρέματος. 

  Ο Σεφ Παναγιώτης Μουτσόπουλος, μας δίνει μια εξαιρετική ιδέα υγιεινής απόλαυσης,
με μοσχαρίσιο κιμά και μυρωδικά, που ιδιαίτερα για τα παιδιά και τους υπερήλικες αποτελεί μια εύληπτη τροφή, η οποία με τα κατάλληλα συνοδευτικά μπορεί να υποστηρίξει τις αυξημένες διατροφικές τους ανάγκες. 

Μην ξεχνάμε ότι το μοσχάρι:
  • Συμβάλει στην σωστή ανάπτυξη των παιδιών
  • Συμβάλει στην ανάπτυξη των ερυθροκυττάρων
  • Προλαμβάνει την αναιμία
  • Βοηθά στην διατήρηση  γερών  οστών και των δοντιών
  • Προστατεύει από τον καρκίνο. Το μοσχάρι περιέχει το συζευγμένο οξύ λινολεϊκό οξύ (CLA) το οποίο έχει βρεθεί ότι μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στην καταπολέμηση του καρκίνου, ειδικότερα του καρκίνου του μαστού και του προστάτη, αλλά και στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ:


Ακολουθήστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H διατροφή μετά τον απογαλακτισμό επηρεάζει την πιθανότητα εμφάνισης Κοιλιοκάκης.

Νύχι που μπαίνει στο δέρμα: Τα σωστά βήματα αντιμετώπισης

Δρ Νίκος Βουδούρης: Η παρατεταμένη λήψη παρακεταμόλης στην εγκυμοσύνη μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες εμφάνισης Αυτισμού και ΔΕΠΥ