Η Χρύσα Μαυράκη και η Έλενα Κεφάλα, στο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Οι πρώτες εκπομπές, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των ακροατών, όπως δείχνουν τα δεκάδες τηλεφωνήματα και e-mail με ερωτήσεις γύρω από τα ζητήματα που αναπτύχθηκαν. 
Τα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσω της δημοσιογράφου Πελίνας Θεοδοσίου από τους γιατρούς στους οποίους απευθύνονται.
  Για την τρίτη εβδομάδα, καλεσμένοι της Πελίνας Θεοδοσίου είναι η παιδοψυχολόγος κ. Χρύσα Μαυράκη, με την οποία η οικοδέσποινα θα συζητήσει για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού και η χειρουργός - οφθαλμίατρος κ. Έλενα Κεφάλα που θα μας μιλήσει για τη διόρθωση με λέιζερ των διαθλαστικών ανωμαλιών του ματιού.



Το νέο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο «Θέμα Υγείας», με την Πελίνα Θεοδοσίου, φιλοδοξεί να μας ενημερώνει για θέματα υγείας, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, με σκοπό να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή  μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή. 
 
Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι επιστήμονες,  ενημερώνουν το ραδιοφωνικό κοινό για τα διάφορα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης,  και  απαντούν σε  απορίες ακροατών. 

Για τις ερωτήσεις - απορίες σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες της εκπομπής τηλεφωνικά στο 6945936981, ή ηλεκτρονικά στο themaygeias@gmail.com.
Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις στο http://themaygeias.blogspot.com/.
Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο facebook: "Θέμα... υγείας" Πελίνα Θεοδοσίου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.