Θέλεις να χάσεις κιλά; Οι αδύνατοι φίλοι σου βοηθάνε!

Yπάρχει μια έρευνα, που αναδεικνύει πόσο σημαντικές είναι οι παρέες και στην προσπάθεια σου να χάσεις κιλά! 
Ναι, πολύ καλά διαβάζεις. Ίσως το μυστικό για να πέσει επιτέλους ο αριθμός στη ζυγαριά, δεν βρίσκεται στο πιάτο αλλά στους φίλους σου.
Συγκεκριμένα, αν κάνεις παρέα με άτομα που έχουν το ίδιο βάρος με σένα, τότε είναι πιο δύσκολο να χάσεις κιλά από ό,τι αν συναναστρέφεσαι άτομα που είναι πιο αδύνατα.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι ειδικοί μετά από τη μελέτη απαντήσεων 9.300 Αμερικανών, ηλικίας 18-65 ετών.  Όπως διαπιστώθηκε, οι υπέρβαροι συμμετέχοντες που ήθελαν να χάσουν βάρος, είχαν μικρότερες πιθανότητες να επιτύχουν τον στόχο τους αν έκαναν παρέα με άλλους υπέρβαρους ανθρώπους. Όσοι είχαν και πιο αδύνατους φίλους, αύξαναν τις πιθανότητες να αδυνατίσουν. 
Οι ερευνητές απλά μοιράζονται τα συμπεράσματα και δε συστήνουν όσους θέλουν να αδυνατίσουν να απορρίψουν τους παχύσαρκους φίλους. Χρειάζεται περισσότερη έρευνα για να διαπιστωθούν οι λόγοι που κάτι τέτοιο προκύπτει. Εσύ πάντως, αντί να απομακρυνθείς από κόσμο, αν όντως θέλεις να αδυνατίσεις, προσπάθησε να κάνεις παρέα και με πιο αδύνατα άτομα. Ακούγεται πολύ πιο εύκολο από εξανλητικές δίαιτες.
Ακολουθείστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.