Το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ και στη Χίο!

Η ραδιοφωνική παρέα του μαγκαζίνο μας μεγαλώνει!
Ένας ακόμα ραδιοφωνικός σταθμός ενέταξε στο πρόγραμμά του το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!
Από την ερχόμενη εβδομάδα και οι ακροατές της Χίου, θα μπορούν να ενημερωθούν για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και ποιότητας ζωής!

Το ραδιοπεριοδικό για την υγεία και την ποιότητα ζωής, θα μεταδίδεται για το ραδιοφωνικό κοινό της Χίου, κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 10.00 - 12.00 το πρωί, από τον 
 


Το πρώτο βήμα στα ερτζιανά έγινε το έτος 1989 με την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού «2ο Πρόγραμμα Χίου» από τον Κώστα Κυδώνη.
Σε μια δύσκολη διαδρομή στο χρόνο, το «2ο Πρόγραμμα Χίου» κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Χιωτών ακροατών του, ενημερώνοντας τους έγκυρα και έγκαιρα μέσα από τις εκπομπές τους.
Το έτος 2006 υπήρξε σταθμός ανάπτυξης και προόδου, μιας και ξεκίνησε η επίσημη συνεργασία με τον αθηναϊκό ΑΝΤ1 και επιπλέον έγινε μεταφορά των εγκαταστάσεων σε ιδιόκτητο κτήριο 150 τ.μ, με ταυτόχρονη ανανέωση όλου του ηχητικού εξοπλισμού.
Την ίδια περίοδο ο σταθμός παίρνει το σημερινό του όνομα, «ΑΝΤ1 Αιγαίου 105» προσεγγίζοντας έτσι πιο πολύ τα standards και την υφή του συνεργαζόμενου αθηναϊκού σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.