Το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ και στον Lyra FM 91,4 για την Αττική! Το Κρητικό Ραδιόφωνο της Αθήνας, ο 39ος Ρ/Σ - συνεργάτης μας σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και στην Ομογένεια!

Tο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, το μοναδικό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο που ενημερώνει για θέματα υγείας, διατροφής, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, μεταδίδεται πλέον και από τη συχνότητα του Lyra FM 91,4, στην Αττική, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι!


Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι ειδικοί επιστήμονες, ενημερώνουν το ραδιοφωνικό κοινό της Αττικής για τα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης, και απαντούν σε απορίες ακροατών.

Η Πελίνα Θεοδοσίου, πάντα με έγκυρο και άμεσο τρόπο, δίνει το στίγμα της κάθε συζήτησης, σε συνεργασία με τον κάθε φορά καλεσμένο της. 

«Γλέντι, τραγούδι και χορός, καθημερνή γιορτή και σκόλη και Λύρα FM του μερακλή, ειν η ζωή ντου όλη. Στην άκρη τα προβλήματα βάλε και συντονίσου, στο Λύρα FM που θα γεννεί κομμάτι της ζωής σου.»

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Λύρα FM επιλέγουν για εσάς κάθε μέρα ζωντανά τα αγαπημένα σας Κρητικά και Παραδοσιακά τραγούδια για να σας ταξιδεύσουν στη μοναδική μαγεία της μουσικής μας παράδοσης. Το Κρητικό Ραδιόφωνο της Αθήνας ακούγεται πλέον δυνατά και στους 91.4. Το ραδιοφωνικό περιοδικό ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, μέσα από τη συχνότητα του Lyra FM 91,4 ενημερώνει πλέον και τους ακροατές του ραδιοφώνου στην Αττική και στα κοντινά νησιά, για ότι αφορά το χώρο της Υγείας.

Η ανταπόκριση του κοινού, αποδεικνύει την ανάγκη ενημέρωσης για ζητήματα που αφορούν την υγεία, αλλά και την ποιότητα ζωής.

Το σύνθημά μας: «Η πρόληψη, μαζί με τη σωστή ενημέρωση είναι η καλύτερη θεραπεία!»



Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες της εκπομπής τηλεφωνικά στο 6945936981, ή ηλεκτρονικά στο themaygeias@yahoo.gr και στο themaygeias@gmail.com.
Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις στο
http://themaygeias.blogspot.com/.
Γίνετε μέλη της ομάδας μας στο facebook:
"Θέμα... υγείας" Πελίνα Θεοδοσίου και της σελίδας: Θέμα υγείας - Πελίνα Θεοδοσίου

Ακούστε όλες τις εκπομπές, από το αρχείο μας.

Ακολουθήστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.