Το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, κάθε Σάββατο και Κυριακή κοντά σας, από το SYROS TV1!


Μετά από 3 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ραδιόφωνο, όπου από τις συχνότητες 39 Ρ/Σ σε ολόκληρη την Ελλάδα, ολόκληρη την Κύπρο και στην Ομογένεια ενημερώνει τους ακροατές για ό,τι αφορά την Υγεία, η εκπομπή ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, μεταφέρεται και στους τηλεοπτικούς δέκτες, από τη φιλόξενη συχνότητα του ΣΥΡΟΣ TV1, την τηλεόραση των Κυκλάδων, από τα πιο σύγχρονα περιφερειακά ηλεκτρονικά μέσα στη χώρα μας.

Η γνωστή δημοσιογράφος Πελίνα Θεοδοσίου, μας ενημερώνει για θέματα υγείας, διατροφής, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, με σκοπό να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή  μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή. 

Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι επιστήμονες, ενημερώνουν το τηλεοπτικό κοινό για τα διάφορα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης,  και  απαντούν σε  απορίες των τηλεθεατών.

Η Πελίνα Θεοδοσίου, πάντα με έγκυρο και άμεσο τρόπο, δίνει το στίγμα της κάθε συζήτησης, σε συνεργασία με τον κάθε φορά καλεσμένο της. 

Η διάρκεια της νέας τηλεοπτικής εκπομπής είναι 1 ώρα και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο, 8-9 το βράδυ και σε επανάληψη την Κυριακή 2-3 το μεσημέρι, από την Τηλεόραση του Σύρος TV1.

 
Ο τηλεοπτικός σταθμός Σύρος TV1 ξεκίνησε, πρωτοποριακά, την λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 1988 στον Νομό Κυκλάδων με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου και πρωτεύουσα του Νομού.
Με αυτή την μακρόχρονη πορεία στο χώρο των ιδιωτικών ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, το Σύρος TV1 έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών κατατάσσοντάς το πρώτο στον πίνακά τηλεθέασης της περιοχής.

Η εμβέλεια του σταθμού μας καλύπτει τα νησιά του Νομού Κυκλάδων καθώς και αρκετές περιοχές στο Νότιο Αιγαίο.
Εκπέμποντας σε μια περιοχή όπου αποτελείται από 24 διάσπαρτα κατοικημένα νησιά δίχως άμεση επικοινωνία μεταξύ τους, το SYROS TV1 έχει καταφέρει να ενώσει αυτά τα νησιά μέσα από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Το πρόγραμμα του Σύρος TV1 σε 24ωρη  βάση αποτελείται από καθημερινές ενημερωτικές, πολιτικές και κοινωνικές εκπομπές αναδεικνύοντας θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών καθώς και τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με θεματικές εκπομπές ανάλογου ενδιαφέροντος.
Παιδικά προγράμματα, εκπομπές πολιτιστικού, παραδοσιακού, λαογραφικού και αθλητικού ενδιαφέροντος μέχρι εκπομπές μουσικής ενημέρωσης, ντοκιμαντέρ, κινηματογραφικές ταινίες και μετάδοση κάποιων σημαντικών τοπικών εκδηλώσεων.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις φιλοξενούν τα γραφεία της εταιρείας, τα studios του τηλεοπτικού σταθμού "ΣΥΡΟΣ ΤV1" και του ραδιοφωνικού σταθμού "FM1 Ραδιόφωνο"101Mhz.

Ακολουθώντας πάντα την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας στον τομέα των ΜΜΕ, το TV1 & FM1 είναι από τα πιο σύγχρονα περιφερειακά ηλεκτρονικά μέσα στη χώρα μας.

Η ανταπόκριση του κοινού, στο ραδιοφωνικό ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, αποδεικνύει την ανάγκη ενημέρωσης για ζητήματα που αφορούν την υγεία, αλλά και την ποιότητα ζωής.

Το σύνθημά μας: «Η πρόληψη, μαζί με τη σωστή ενημέρωση είναι η καλύτερη θεραπεία!»


Η ομάδα του «ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ», ευχαριστεί θερμά το ΣΥΡΟΣ ΤV1 για τη φιλοξενία.
Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες που είναι κοντά μας, στο νέο μας αυτό ξεκίνημα:  

1. Ιατρείο πλαστικής χειρουργικής SoYouCult (Ζαΐμη 37, Αθήνα, τηλ. 2108828402)

2. Μανικιούρ - Πεντικιούρ MZ-NailZ  (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 181, Νέα Σμύρνη, τηλ. 21 0931 5730)
3. Makeup artist Μαρίνα Τζαννετάτου (6945434135)
 
Ακολουθήστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.